Music News

Η Selena Gomez θέλει να αποβάλλει το «θλιμμένο κορίτσι» από τη μουσική της – Hit Channel

«Ήταν το μόνο που ήξερα».

Η Selena Gomez κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο ντοκιμαντέρ της «My Mind & Me», το οποίο καταγράφει τα τελευταία έξι χρόνια της καριέρας της και τη μάχη της με τη φήμη και τον σωματικό και τον ψυχολογικό αγώνα της μετά τη διάγνωσή της με λύκο και διπολική διαταραχή.

Σε συνέντευξή της στον Zane Lowe και στο Apple Music για το αφιλτράριστο ντοκιμαντέρ, η Selena Gomez μίλησε για την «ασύλληπτη» άνοδό της, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του «My Mind & Me».

«Υποθέτω ότι αυτό είναι το περίπλοκο μέρος όλων αυτών. Δεν βλέπω τον εαυτό μου διαφορετικά, είναι βασικά αυτό που θα πω. Επειδή δεν μπαίνω στο διαδίκτυο και πραγματικά καταβάλλω πλήρη προσπάθεια να το κάνω αυτό», είπε.

«Και απλά βλέπω τον εαυτό μου και η οικογένειά μου με βλέπει όπως ήμουν πάντα. Αλλά για τους άλλους ανθρώπους, μερικές φορές συμβαίνει αυτό. Δεν θέλω ποτέ να είμαι αυτό το ανέφικτο πράγμα. Θέλω οι άνθρωποι να σκέφτονται: “Έι, εγώ θα ήμουν φίλη της”, γιατί αυτή είναι η προσέγγιση που θα ακολουθούσα κι εγώ», συνέχισε.

Το ομότιτλο τραγούδι «My Mind & Me» της Selena Gomez για το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει τα ειλικρινή και πολύπλοκα συναισθήματά της. Ένας στίχος του αναφέρει: «Μερικές φορές νιώθω σαν ένα ατύχημα που οι άνθρωποι περνούν και δεν ελέγχουν τον επιβάτη».

Όταν ρωτήθηκε πώς σκέφτηκε αυτά τα σκληρά λόγια, η Selena Gomez απάντησε:

«Στην πραγματικότητα το είχα γράψει σε ένα ημερολόγιο και θυμάμαι, ήταν σίγουρα σε μια περίοδο της ζωής μου όπου απλά… Υπάρχουν τόσα πολλά συσσωρευμένα μέσα μου και νομίζω ότι κάνω καλή δουλειά, ελπίζω, όσον αφορά την προσοχή και την αντίληψη των συναισθημάτων των άλλων ανθρώπων. Και είμαι πολύ αόριστη, και μπορώ να είμαι πολύ πολιτικά ορθή»

«Και στη μουσική μου, μπορώ να πω πραγματικά αυτό που αισθάνομαι. Και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που αυτό το τραγούδι σημαίνει τόσα πολλά για εμένα, και με διαφορετικό τρόπο από οποιοδήποτε άλλο τραγούδι μου, μόνο και μόνο επειδή το έχω συνδέσει με την ψυχική υγεία μου και αναφέρομαι σε αυτό που συμβαίνει», πρόσθεσε.

Selena Gomez - My Mind & Me

Η Selena Gomez αποκάλυψε επίσης τι προηγήθηκε, ο τίτλος του ντοκιμαντέρ ή ο τίτλος του τραγουδιού.

«Λοιπόν, στην πραγματικότητα δεν είχαμε τίτλο, επειδή αυτό ήταν έξι χρόνια στα σκαριά, και εξακολουθούσαμε να σκεφτόμαστε ιδέες, οπότε δεν είχαμε καν τίτλο», ανέφερε.

«Και μετά ήμασταν στο στούντιο και έγραφα με τους συνεργάτες μου και τότε είχαμε αυτή την ιδέα. Και είπα: “Περιμένετε, αυτό κάνει το ντοκιμαντέρ. Γιατί να μην το ονομάσουμε έτσι;”. Και τελικά ταίριαξε», είπε και σημείωσε ότι ο σκοπός του ντοκιμαντέρ της είναι να συνδεθεί με τους θεατές που μπορεί να νιώθουν τα ίδια συναισθήματα.

Όσον αφορά το ύφος της μουσικής που ετοιμάζει, η Selena Gomez δήλωσε ότι προσπαθεί να αποβάλλει τον χαρακτήρα του «θλιμμένου κοριτσιού» και να δοκιμάσει διασκεδαστικούς ήχους, όσο κι αν συνεχίζει να της είναι δύσκολο προσωπικά.

«Ναι, αυτό ήταν πολύ περίεργο και δύσκολο γιατί δεν είμαι πια στον κόσμο των θλιμμένων κοριτσιών, αν αυτό έχει νόημα. Και ήταν κατά κάποιο τρόπο το μόνο που ήξερα. Και αυτό ακούγεται κάπως κακό, και προφανώς, δεν είναι όλη η μουσική μου αυτή», τόνισε.

«Προφανώς, θέλω να είναι διασκεδαστική, αλλά περνάω δύσκολα, ειλικρινά. Σίγουρα έχω γράψει και έχω τουλάχιστον 12 τραγούδια που αγαπώ, αλλά δεν ξέρω αν για κάποιο λόγο δεν νιώθω ακόμα αυτοπεποίθηση γι’ αυτά. Και θέλω να συνεχίσω να γίνομαι όλο και καλύτερη, ώστε να μην θέλω, προφανώς, να μην θέλω να γυρίσω πίσω», συνέχισε.

«Θέλω να μπορώ να σκέφτομαι μπροστά και να δίνω στον εαυτό μου μια εντελώς νέα τροχιά και απλά να δοκιμάζω. Οπότε πειραματίζομαι πολύ, αλλά πλησιάζει όλο και περισσότερο. Απλά είναι λίγο απογοητευτικό», ανέφερε η Selena Gomez.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies